21-04-2011, 04:56 PM
|
#826 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: merhaba, Alıntı: nazlimou Nickli Üyeden Alıntı
selam........ :) herkese mutlu ve huzurlu günler...(: | Alıntı: aslıhangökçen Nickli Üyeden Alıntı
mp3 leri dinlediğimden bu yana kendimdeki gözle görülür değişiklikleri bende hissediyorum eskiden yaşamak için birilerine ihtiyaç duyardım mutlaka bir yardımcım olması gerekir diye düşünür herkese katlanırdım ama artık durumum çok değişti tavrımı koyabiliyorum kendime güvenim geçmişteki üzüntülerim yavaş yavaş sona ermeye başladı inşaallah hep böyle devam edecek karnımdaki 2, bebeğimle bu forumda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum gelişmelerimi yazmaya çalışıcam kendimi çok iyi hissediyorum:) | Alıntı: mayorka Nickli Üyeden Alıntı
evrende hiçbirşey tesadüf değildir,hiçbir buluşma,kavuşma,sebebsiz olmaz,olamaz.bu durumda,siteniz sayesinde bir türlü kurtulamadığım sigaradan özgürleşeceğim.minik bir sorunum var,mp3 e indirme nasıl yapılıyor,bilmiyorum sevgiyle yaşayın. | Alıntı: serret Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar burası güzel bir siteye benziyor sizde kıpır kıpır ve hayat dolu bir kedi siniz sanırım | Hoşgeldiniz. |
| |