Alıntı:
gülücan Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar.ben de bu siteyi bir süredir severek takip ediyorum.telkinleri dinliyor siz değerli arkadaşlarımın yorumlarına göz gezdiriyorum vakit buldukça.yazlnız kafama takılan birşey oldu.yanlış anlaşılmakta istemem ama.bu konunun başlığı çekti ilgimi dileğimi evrene gönderiyorum.yani bizler inaçlı insanlarız.tabi kimse kimsenin inançlarını sorgulayamaz ama..hani bizler bir istekte bulunurken isteğimiz dualarımız allahadır.ondan diler onun adını anarız.gerçi zaten bütün kapılar ona açılırya..ama telkinlerde diğer yazılarda da buna rastlamadım.burdada evrene gönderiyorum şeklinde okuyunca.sizlerinde samimiyetine inanarak bunu paylaşmak istedm..yorumlarınızı yazarsanız beide duymuş olduğum bu şüphe yada rahatsız olma durumundan kurtarmış olursunuz.umarım doğru ifadeler kullanabilmişimdir..doştça kalın dostlar.. |
Çekinecek bir şey yok bende başlarda bocaldım senin gibi acaba günaha giriyormuyum? Allah'a evren diye başka bir mecradan dilekte bulunarak şirk mi koşuyorum diye ama aslında öyle değil, buarda evren diye bahsedilen şeyde dolaylı yoldan anlatılmakta ama Tanrı yani evreni yaratan o, bize seçme hakkı verende o, biz bir dilekte bulunur ve onunla aynı frekansada yaşarsak bu dilek bize geri döner burda vurgulanmak istenen şey bu, bunada sembolik olarak "evren" denilmiş elbette verende istenende Allah'dır için rahat olsun, sonuçta bu evrende onun evreni...Sonuç itibari ile şöyle düşün sen el açıp Allah'ım ne olur bana şunu ver bana bunu ver diyosun dimi? ve verileceğinden emin olarak "amin" diyosun işte buda aynısı gene dilek diliyoruz emin oluyoruz ve evrene teşekkür ediyoruz her iki durumdada düşünce frekansını olumluya döndürüyosun, yani evrenden istemekte Allah'dan istemek onu hiçe saymak değil asla için rhat olsun