Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2011, 12:27 AM   #575 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
gülücan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
House çook teşekkür ederim.açıklaman için saol..ama hala neden allah yerine evren dediğiğmizi anlayabilmiş değilim.benden beni anarak isteyin demiyormu yaratan..içime çok sinmiyo onun adını anmadan isteyince..ondan istiyorum ama onun istediği şekilde değil..telkin içeriklerindede öyle..üzgünüm ama böyle hissediyorum..
valla benim açıklamam bu kadar aslında hal veriyorum sana, ama dini birşey değil ya kişisel gelişim sonuçta bide dileklerimiz evrende yankılanıp uygun frekansı bulunca dönüyo ya bize, belkide o yüzden Allah'ım demiyoruzda evrene uzaya yolladığımız için yani şöle düşünün hani einstein diyo ya sölediğimiz her söz uzaya yayılır ve bize geri döner burda evrene dileğimi yolladım demek Allah yerine evrenden istiyorum demek değil, sen evrene yolluyosun o ordan Allah'a ulaşıyor bence bu kadar basit sonuçta Allah'ı haşa hiçe saymak diye bişey yok rahat ol eğer böle düşünürsen rahat edersin buarada Allah yerine Tanrı demek bence kötü değil 2side sonuıçta aynı kapıya çıkıyor sevgiler
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla