Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2011, 11:07 PM   #144 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart Cevap: just a girl....

Alıntı:
justagirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

SONRAKİ ADIM

1-Özel hastane aranacak parayla değerli hissetmeye çalışılacaktır.
2-işsizken para nerden bulunacak düşünülecektir
3-bulunamazsa satılacak bir eşya aranacaktır
4-Korkulmamaya çalışılacak, hastasının korkusuyla alay eden doktordan nefret edilmemeye çalışılacak ve söylediği şeyler unutulmaya çalışılacaktır.
5-Olumlama yapılacak, işlerin rast gitmesi için dua edilecektir.

nasıl bir psikolojiyle yazdıysam bunları!!

iş yerindeki bilgisayardan online olmuyorum. korkuyorum biri nickimi görecek diye. bugün sonunda yazayım dedim.

başıma saçma sapan şeyler geliyor. bugün genel müdür beni saçma sapan bir durumda yakaladı. durumda şuydu iş yerinde birileriyle yüksek sesle şakalaşıyorduk. odada herkes gürültülüydü biz de arada kaynıyorduk. içeri daldı bizi gördü ve çok uygunsuz bir laf etti. cevap veremedim.
işin kötüsü ailemden birilerini tanıyor ve benim hakkımda söyleyeceğii olumsuz bir şey benim için çok kötü olabilir çünkü açık vermek istemediğim birilerini tanıyor.
kendimi çok aşağılanmış ve hakarete uğramış hissediyorum. haketmemiştim o lafı.

ne yapacağımı bilmiyorum. gidip davranışının yanlış olduğunu söylemek istiyorum ama olayları büyütüp dallanıp budaklandırmaktan korkuyorum. öte yandan o kadar insanın içinde rencide edilmek çok ağırıma gitti.
ne yapacağımı bilmiyorum.
kendimi çok kötü hissediyorum....