Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2011, 05:43 PM   #16 (permalink)
topalsolucan
Teğmen

topalsolucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 152
112 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
topalsolucan will become famous soon enoughtopalsolucan will become famous soon enough
Standart Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza

Alıntı:
Nickenad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
:(
ben iyi yetişmiş bir aile çocuğuyum ama içime kapanğım hepsi bu
yaşadığın sorunları zamnaında bende yaşadım ama hiç bi zaman sorun olarak kabul etmedim bunları ve Allaha şükür eskiden gözüme problem gibi görünen şeylere gülüyorum şimdi kendine güven yeter hiç kimseden bi eksiğin yok hatta fazlan var aklın ki doğru kullanabiliyorsan! aklını kullana bildiğin sürece varsın...
içine kapanık olup olmamak senin elinde yeni insanlarla tanışmaya gayret et sosyal sorumluluk projelerine katıl okul gösterileri geziler yada bi çok şey işte hatta ilgi duymadığın seminerlere bile katılabilrsin:) değişiklik olur açılmanda yardımcı olur. aslında içine kapanık biri olduğunuda düşünmüyorum bak ne güzel paylaştın duygularını bizimle bu önemli birşey :) unutma sen değerlisin çünkü senden bir tane daha yok hepimiz tekiz :) kendine telkinler vermeye gayret et en azından günde bir kere 'Ben değerliyim ailem için ve arkadaşlarım için önemliyim gelecekte bu ülke için önemli bir yerim olacak bana ihtiyacı olan insanlar olacak bunun için kendimi seviyorum' desen bazı değişiklikler olacağını hissedeceksin...
topalsolucan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla