Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2011, 11:18 PM   #2 (permalink)
firidin
Teğmen

firidin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 498
47 Mesajinıza toplam 125 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firidin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: herkese merhaba:)

merhaba froyaa,hoşgeldin aramıza,öncelikle rehber bölümünü okumanı tavsiye ediyorum,belki de okudun.suçluluk ve ego güçlendirici telkinler bana çok iyi geldi,asabiyet söz konusu olmadı;ama zatan kendine güvenen biriysen ego güçlendiriciyi daha az dinlersin.ben her durumda kendimi çok suçlardım ve hep endişeliydim,şimdi çok iyiyim,telkinler gerçekten faydalı..sakinim,gereken durumlarda da çok yerinde tepkiler vermeye başladım,bu anı yaşamayı öğrendim,sanki her şey benim için planlanıyor tıkır tıkır aksamıyor hiç bir şey.ben dört aydır dinliyorum bunun da bir sakıncasını görmedim. dinledikçe ne yapman gerktiğini hissedersin,bir haftadan sonra ara sıra suçluluğu dinle bence.ben çekirdek inanç tesbiti yaptırdım kendimi iyi hissediyorum.bir haftadan sonra istediğin telkinleri tesbit et sırayla dinle...bir de söylemeden geçemeyeceğim,sık sık "kendimi ve herkesi affettim"diyerek çok değiştim,tavsiye ederim,her şeyin gönlünce olmasını diliyorum:)
firidin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla