Alıntı:
froyaa Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba:)..Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.Aslında dışardan bakıldığında dört dörtlük bir hayatım var.Güzel bir mesleğim, iyi bir işim, arkadaş çevrem ve beni seven bir ailem var.Hepsine rağmen klasik tabirle hep bardağın boş olan tarafını gördüm.Hayatı hakkını vererek yaşamadım.Sürekli neden bunun gibi değilim böyle davranamıyorum tarzda bir düşünce yapısıyla kendimi suçlayarak yaşadım.Kendini sevmeyen bir insanın başkaları tarafından sevildiğine inanması da bir hayli zor tabi.Bu sebeple takıntılarım yüzünden beni çok seven insanları kaybettim.Yaşadıklarım sonrasında tek yaptığımsa kendimi daha da suçlamak oldu.Şu sıralar iyice içime kapandım ve psikolojim bozuldu.Çalışmak, kimseyi görmek, konuşmak, yemek dahi yemek içimden gelmez oldu.Kısacası yılların birikiminden sonra kendimle olan savaşımı kaybettim ve şu an depresyondayım.Psikiyatrist araştırken sizin sitenizi internette gördüm ve inceledim.Psikiyatrist araştırmamı rafa kaldırdım.Bu kadar olumlu yorumu okumak bile insanın içine umut doğuruyor.Ben de hiç vakit keybetmeden telkinleri dinlemeye başlayacağım ve yaşadığım değişimleri yazacağım.Fakat ufak sorularım olacak.Bu uzun yazıyı okuyup bana cevap verme nezaketini gösteren birileri olur umuduyla sormak istiyorum.
Öncelikle suçluluk duyguları ve ego güçlendirici telkinlerini günde 10 saat bir hafta dinlemem gerektiği söylenmiş.bir hafta sonra suçluluk telkininin kaldırılabileceği söylenmiş ve başka telkinlerin eklenebileceği..
-Ego güçlendiriciyi listeden hiç kaldırmamalımıyız? Telkinlerin hep beraber dinlenmesi ters bi sonuç doğurmaz mı?
-Tüm bu eklenen telkinlerin dinleme süresi 1-2 hafta mıdır yoksa sayı artıkça süre de uzar mı,fazla dinlemenin zararı olur mu?..
-En çok merak ettiğim şey ise bikaç arkadaşın zaman içinde güven yanında asabiyet kazandığı yorumları.Bunun sebebi nedir? Ego güçlendiricinin bir yan etkisi olabilir mi? Mutlu, kendine güvenen fakat yalnız ve kimsesiz biri olmakta istemem.
Herşey için şimdiden teşekkür ederim. |
aramıza hoşgeldin sefalar getirdin..eminim rehber bölümünü okumuş ve bilgi edinmişsindir ama bu sitenin canlı bir site olduğunu görmek için bize soru soruyorsundur..
EVETT ..BU SİTE CANLI BİR SİTE..
telkinler subliminal direk bilinç altına gidiyor o yüzden bazı insanlarda direnç oluşturuyor bu doğru çünkü seninde dediğin gibi insanların senlerce oluşturduğu yanlış inançları var..
sen değersizsin..diyelim ki bu senin yanlış inancın..bilnç altına ise ego telkinyle ne kadar değerli olduğun söyleniyor..bunu ilk duyduğunda inanamıyor ve direnç oluşturuyor kabul edene kadar..ne yapmak gerekiyor ..
ikinci problem..direnç oluşturuyor..çünkü biri sürekli sana değerli olduğunu söylüyor ama sen alışkanlıkların gereği hala değersizmiş gibi davrnmaya devam edersen bilinçaltının kabullendiğini uygulamazsan direnç oluşturur
vs..
Herkes aslına dönmesi için senin geçtiğin süreçten geçiyor..yani ne kadar değerli olduğunu farkedebilmesi için sıçrama yapabilmesi için yere yaklaşıyor..şuan en büyük yükselmeyi yapabileceğin zaman yanii..sevgiler..