Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2011, 12:58 AM   #3 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Çekirdek İnancı Biz Neden Bulamıyoruz_?

Alıntı:
gobbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda kendi kişisel gelişimim için bir çok kitap okuyorum ve forum sayesinde bir sürü bilgiye erişmeye çalışıyorum. Okuduğum bir çok kaynakta değişimi gerçekleştirebilmek için çekirdek inancımızı yada biliçaltı temiliğimizi yapmamız gerektiği konusunda bilgiler var. İşte tam bu noktada çekirdek inanç bulma konusu giriyor devreye. Bir çok kişisel gelişim uzmanı bunu çeşitli seanslara bölerek yada tek seasn şeklinde bulmamıza yardım ediyor. Bu da çok güzel. Ama bu konu ile ilgili araştırma yaparken ingilizce core belief engeneering olarak geçen çekirdek inanç mühendisliği konusunda herhangi bir eğitime ve soruna yönelik bilgiye rastlayamadım. Kısaca sormak istediğim yani bunu bizim bulmamız söz konusu olamaz mı? İlle profesyonel yardım mı almamız gerek? Bunu bize sağlayan profesyoneller bu bilgiye nasıl ve hangi eğitimle ulaştılar? Birde bunu öğrenmek istemek bence kimsenin işine gücüne taş koymak demek değil yazılan yüzlerce kişisel gelişim kitabında binlerce farklı teknik bilgisi verilirken neden öekirdek inanç ile ilgili çözüme yönelik bilgiler sır gibi saklanıyor emin olun kimse bu bilgiye ulaşınca birilerinin işine engel olmayacak ama bu tür yaklaşımların kişinin kendi kendisini geliştirmesine yönelik mantığına ters bir durum gibi olmuyor mu? Yazdıklarımı yanlış anlamayın inanın bu eğitimlere ve bu gibi seanslara katılamayacak bir sürü insan var ve bu bilgiye ihtiyacı olanda azımsanmayacak kadar çok. Umarım bu yazımdan sonra birileri samimi bir şekilde yardımcı olmak ister....:=)Saygı ve sevgiyle kalın.....:=)

tabiki hayatınızdaki tekrar eden durumları farkederek çekirdek iannacınızı kendiniz bulablirsiniz..zaten bulabilenlerde çekirdek inanç diye birşey kalmıyor ve hayatlarını tekerrür eden sorunları olmadan geçiriyorlar..bulabiliyorsan bul..ama çekirdek inanç çok küçük yaşlarda oluştuğu için hatırlamamız biraz zor o yüzden hipnoz kullanılır..o yüzden uzman yardımına ihtiyaç duyuluyor..en son bir çekirdek inanç sorunu dinledim sizinle paylaşmak isterim..

sorunn..kedi görünce üşeyen bir kadın..

çekirdek inancı ..3 yaşındayken pencere açık kalıyor içeri kedi giriyor kediyle ilk kez karşılaşan çocuk kendisinin kedi yüzünden üşüdüğünü sanıyor..

bu inancını uzman yardımı olmadan çözemezdi bence..çünkü böyle bir olayı çalışma esnasında hatırlıyor..daha önce böyle bir olayın olduğundan haberi bile yok..

tabiki bulabildiğimiz kadar buluruz..ve temizleriz..ama belkide uzmanlar kendi inançlarını bulmada bile yardım almışlardır..çünkü dışardan bakmak bütünü görmeyi sağlar..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla