Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2011, 08:42 PM   #4 (permalink)
gobbo
Teğmen

Tesekkür: 26
27 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gobbo is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

Herkese merhaba bu gün telkinlerimi dinlemeye başlayalı 14. günüm. Size gelişmelerden bahsetmek istiyorum. Kusura bakmayın arkadaşlar ama herşey daha kötüye gitmeye başladı. Telkinleri dinlemeye başlamadan önce forumda çeşitli günlükleri okumuştum ve telkinlerin önce olumsuz etkiler yarattığını biliyorum ama işte aması...
Kısaca şöyle anlatayım yaşadığım durumları...
İlk olarak içimde inanılmaz bir bitkinlik hissediyorum, telkinleri dinlemeye başladığımdan beri sürekli sinirli bir yapıya sahip oldum. En ufak bir zorlukta herşey beni sinirlendiriyor. Normalde böyle biri değilimdir.
İkinci olarak 3 aydır sigarayı bırakmıştım ve sonuç: TEKRAR SİGARAYA BAŞLADIM...:(
Üçüncü olarak geçmişe yönelik suçluluk duygularım o kadar yoğunlaştı ki zaman zaman ağlama nöbetleri ve kendi iç sesimi daha fazla dinlemeye başladım.
Sonuç olarak bu süreci tamamlamaya kararlıyım 21 gün boyunca telkinleri dinleyeceğim umarım bu şeyler geçer ve günlüklerini okuduğum diğer kişiler gibi ben de huzuru yakalayabilirim.
İşte böyle bunları yazmamın sebebi telkinleri dinlemeye başlayacak insanları şevkini kırmak değil ama yaşadıklarıma bir anlam vermeye çalışıyorum ve eğer dikkate alan birileri varsa desteklerini belkiyorum. Dediğim gibi telkinleri 21 gün boyunca dinlemeye kararlıyım ve süreci tamamlayacağım ama ne biliyim işte......
gobbo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla