Cevap: Rüyamla ilgili yardım! Bilinçaltımıza yatmadan önce neyi telkin edersek gece rüyada karşımıza bununla ilgili şeyler çıkarır, demekki hayatınızda bi yerlerde o kız herkimse onunla ilgili birşeyleri itmişsiniz ve talep edince gün yüzüne çıkmış ben hiç dalga geçmedim dediniz ama belkide böyle birşey oldu ve siz okadar suçluluk duydunuzki bunu çok derinlere itip hatırlamadınız ve bilinçaltı karşınıza çıkardı, birde şöyle bir durum olabliir hani ddemişsiniz ya bende ki güvensizlik duygusunun nedeni vs diye belki sizinle dalga geçildi hayatınız bir döneminde ve kendinizi o kızın yerine koyarak bir karşılık aradı bilinçaltınız eğer kimseyle dalga geçmediğinizden eminseniz bu ihtimali değerlendirin bence...ama bu konu sizde ağlamay neden oluyo bi tıkanıklık var demekki bu zamanla göz yaşı olarak arınmaya çalışıyo kendini yani her 2 ihtimaldede önce sizin biriyle dalga geçip suçluluk duygusumu barındırdığınızı yoksa bu olayı bizzat siz mi yaşadınız bunu anlayın sonra ya o kişiden telepatik yolla yada zero limitteki gibi 4 cümleyle özür dileyin yada kendinizden her halükarda özgürleşeceğiniz için bence sorun kalmaz buarada olumlama duydumda olumsuzlama ne demek açıklarmısınız ilk defa duydumda :)))) |