Cevap: Emy 'nin Sevgili Günlüğü :) Dün herzamanki gibi işe geç kaldım. Bu meşakkatli yolculukta arkadaşım bana eşlik edecekti.. Onu da 20 dk gibi kısa bir zaman süresince evin önünde beklettim :) Koştura koştura işe 2 dk gecikmeli olarak yetiştik. Neyse mesaiye başlamış olduk. Gün içinde olumsuz diyebileceğim en küçük bir detay bile olmadı. İlginçtir ya ben herkesle iyi geçiniyorum ya da onlar bir süredir sakinleştirici kullanmaya başladılar. Velhasıl güle oynaya bir nöbet bitti. Sabaha nöbetten çıktım. Arkadaşa gittim bana kahvaltı hazırlasın diye. Kendisinin de kapıda haberi oldu bu durumdan. Kapıdan içeriye girince o sıcak hava yüzüme vurdu ve bir anda herşey önemini yitirdi.. Beraber uyuduk. 14.30 gibi uyandık. Kahvaltı sonrasında da kahve derken akşam oldu. Sonra iş arkadaşlarımla aynı sitede olduğumuz için hadi kalkın yürüyüşe tarzında bir düşünce çıktı ortaya. Toplam 2 saatlik bir yürüyüşten geliyorum. An itibariyle 20.00 .. Çok yorgun ama bir okadar mutlu ve sosyal bir gün ertesindeyim:) |