Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2011, 09:07 PM   #8 (permalink)
bussraster
Üsteğmen

bussraster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura about
Standart Cevap: Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu!

Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
meditasyonu bende uyguluyorum ben dileğime yoğunlaşıp derin trans halindeyken ona enerji yolluyorum yada olmuş gibi imgeliyorum bilinçalrıma daha kolay ulaştığını düşünüyorum sen nasıl uyguluyorsun çekim yasası meditasyonu gibimi?

müziksiz, sessizlikte aklımdaki bütün düşünceleri susturup 5 duyumla istediğim şeyi algılamaya çalışıyorum. bugün olan mesela
istediğim evi buldum tam hayalimdeki gibi, o evde dolaştığımı balkonda
oturup nasıl bir bardakta çay içtiğimi bile ayrıntısıyla imgeledim,
balkon demirlerinin bile soğuğunu hissettim ellerime :) resminide hayal panoma kaydettim.
buna inat gibi eşim her defasında istediğimin tam aksi evleri gösterip duruyordu bana, hiç sinirlenmedim açıklama bile yapmadım,, bakarız diye geçiştirdim. zamanı gelince karşıma zaten istediğim çıkıcak diye düşündüm. bıraktım. çekim yasası meditasyon
belli zaman aralıklarla yapılması gereken meditasyonların arasında benim için. genel olarak altyapıyı hazırlamak için yani. benimki daha doğru demiyorum ama yani belli bir şey istiyosam çekim yasası meditasyonunu yapmıyorum sadece istediğime odaklanıyorum.

gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur;
SONSUZ BİR 'ŞİMDİ' VARDIR!!
bussraster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla