Alıntı:
gobbo Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba bu gün telkinlerimi dinlemeye başlayalı 14. günüm. Size gelişmelerden bahsetmek istiyorum. Kusura bakmayın arkadaşlar ama herşey daha kötüye gitmeye başladı. Telkinleri dinlemeye başlamadan önce forumda çeşitli günlükleri okumuştum ve telkinlerin önce olumsuz etkiler yarattığını biliyorum ama işte aması...
Kısaca şöyle anlatayım yaşadığım durumları...
İlk olarak içimde inanılmaz bir bitkinlik hissediyorum, telkinleri dinlemeye başladığımdan beri sürekli sinirli bir yapıya sahip oldum. En ufak bir zorlukta herşey beni sinirlendiriyor. Normalde böyle biri değilimdir.
İkinci olarak 3 aydır sigarayı bırakmıştım ve sonuç: TEKRAR SİGARAYA BAŞLADIM...:(
Üçüncü olarak geçmişe yönelik suçluluk duygularım o kadar yoğunlaştı ki zaman zaman ağlama nöbetleri ve kendi iç sesimi daha fazla dinlemeye başladım.
Sonuç olarak bu süreci tamamlamaya kararlıyım 21 gün boyunca telkinleri dinleyeceğim umarım bu şeyler geçer ve günlüklerini okuduğum diğer kişiler gibi ben de huzuru yakalayabilirim.
İşte böyle bunları yazmamın sebebi telkinleri dinlemeye başlayacak insanları şevkini kırmak değil ama yaşadıklarıma bir anlam vermeye çalışıyorum ve eğer dikkate alan birileri varsa desteklerini belkiyorum. Dediğim gibi telkinleri 21 gün boyunca dinlemeye kararlıyım ve süreci tamamlayacağım ama ne biliyim işte...... |
Hmmm bence bilinçaltınız kendini korumaya almış yani değişime karşı çıkıyor ve bu size sinir gözyaşı ve bitkinlik olarak geri dönüyordur R.şanal'da kuantum sıçrama kitabında böyle bir süreçten bahseder kişi değişmeye istek duyduğunda ve değişmek için olumlama telkin vs yapmaya başladığında bilniçaltı senelerce elinde tuttuğu ve sıkı sıkıya bağlı kaldığı değerleri kaybetmekten korkarmış artı her yükseliş döneminde önce karanlık dönem olarak adlandırılan bir döneme girermişiz herkes ve herşey üstümüze gelir gibi olurmuş ve biz eğer o dönemi pes etmeden geçirirsek herşey mükemmel olurmuş yani bende böyle bi dönemden geçtim sürekli arındıkça ve olumlu oldukça vede değişmeye çalıştıkca herşey dahada üstüme geldi çok kötü deneyimler yaşadım yeni yeni duruluyorum yani bu siizi yıldırmasın zaten yıldırmamış bravo
devam edeceğim diyorsunuz...Yani düşünsenize kaç yaşındasınız bilmem ama senelerce ve senelerce inandığınız şeyler var şimdi 14.gündür sadece yerine yenilerini koymaya çalışıyosunuz elbette bilinçaltı vasıtasıyla vücut tepki verecektir kendini tehlikede hisseder bilinçaltının birincil görevi kendini yani bizzat sizi korumaktır çünkü yeni gelen telkinler başta onu korkutur kendiniz ve sizi tehlikede sanar ve değişime karşı çıkar mesela yeni bir yatak aldığınızda yada başka bi yerde yattığınızda nasıl yerinizi yadırgarsanız buda aynen öle bi durum bilinçaltınız bu yeni düşünme biçiminizi algılamaya ve alışmaya çalışıyor ama siz inat ederseniz bir alışırsa siizi tutabilene aşkolsun
valla ben bunları çok önemli yazarların söylemlerinden aktardım size herbiri bilinçaltının işleyişi ile alakalı isterseniz sizde araştırablirisiniz hee birde öncede başkalarıda başta kötü etkliler görmüş yazmışsınız ya kesin bendede öle olacak diye negatif bir tutum içine girerek dinlemeye başlamış ve kötü etki altına grimiş olabilirsiniz ama bu nispeten daha küçük bir ihtimal umarım herşey gönlünüzce olur sevgiler