Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2011, 12:10 PM   #24 (permalink)
nlg
Teğmen

nlg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,794
137 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nlg is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek İnancı Biz Neden Bulamıyoruz_?

ben bu arketipleri bir yerde okudum ve meditasyon la uyguladım eyer bunlarla aramızda barış sağlamazsak hayatımıza bollugu bereketi sevgiyi yani kısaca isteklerimizi alamayız diyelim ki hayatta hep haksızlıklara uğruyoruz ve ne kadar şannsız oldugumuzu ve hep üzüntü kahır içerisinde yaşadıgımızı düşünüyoruz evet burada kurban arketipimiz devreye giriyor ve kendimizi kurban olmuş görüyoruz ve hissediyoruz eyer kurban arketipimizle bağlantıya gecer ve ona bundan sonra kurbanedilmek degil kurban edilecegim kişileri ve olayları bana göster dersek tabi bu cok güzel bir medi halinde bunu talep etmeliyiz ikinci arketipimiz sabotajı bu arketipimiz ise diyelim bir karar aldık ve spor yapıcaz ve saglılı yaşam yürüyüşleri ve önünüze bir takım engeller cıkıyor ve bir türlü kararınızı uygulayamıyorsunuz işte sabotajcı arketipinizin görevi bu sizi sabote etmek ve önünüze engeller cıkarmak bu arketiplerimizi eyer farkına varıp silkinmessek bu tür şeyleri hayatımızda sürekli yaşarız ve deriz ki neden bu kısır döngü içerisindeyim sevgili arkadaşlar bende bunları aşmaya calışıyorum dilimin döndügünce size anlatmaya calıştım size ayrıca bir şey itiraf edeyimkurban arketipimim calışmasını yaptım fakat sabotaşcı calışmasına bir türlü yogunlaşıp yapamadım işte burda beni sabote eden arketipim yine devrede en yakın zamanda o calışmayıda tamamlıcam kendimi sabote etmekten vaz gecmeliyim umarım acıklayıcı olmuşumdur sevgiyle kalın arkadaşlar