Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2011, 05:28 PM   #6 (permalink)
gülücan
Üsteğmen

Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Neyi Yanlış yada eksik yapıyoruz

Turhan,bahsettiğiniz olaydaki kişiler belki aileden varlıklı kişilerdi.yani doğuştan şanslı..yani zaten sermaye hazırdı..bunun vermiş olduğu rahatlıkla parayı arttırmak daha kolay.yani sizin 100 liranınız varsa bunu 200 lira yapmak basit.. bunun için sarfetmeleri gereken çaba ve inançta 1 lirayı 100 lira yapmsak isteyen birinden çok daha az..aslında onlarda bilinçli ya da yada bilinçsiz olumlama yapıyorlar..ama onlar farkında olmadan daha rahat oldukları için kendişlerini kasmadan parayı daha çok çekiyorlar..çünkü olan şeyin üzerine koyuyorlar.biz ise şimdiye kadar neyin sahibi olduysak sıfırdan başlayıp çalışarak kendi çabalarımızla bişeylerin sahibi olmaya çalışıyoruz..yaklaşık 10 yıldır meslek hayatındayım bir arabamız var ve yeni yeni ev almak için uğraşıyoruz..yani biz hep kendi çabamızla bişeylerin sahibi olmaya çalıştığımız için buna olan inancımız ve çabamız daha çok olması gerekiyor..tabi bu bir ihtimal..birde şu var butür insanlar sadece bir konu üzerine kanalize olup tüm enerjilerini ona aktarıyorlar..insanoğlunun enerjisi aslında sınırsız..düşünşenize sadece bir konu üzerine yoğunlaştığınızı..ama bizlerde öyle değil..evet daha çok param olsun istiyorum ama farklı isteklerimde var..2.bir üniversite hayalim var..farklı ülkeler faklı kültürlerde insanlarla tanışma hayalim var.ve daha bir dolu..yani enerjimizi tek bir konuya aktarmıyoruz..birkaç alana yayıyoruz..sizin genel müdürünüzde büyük ihtimalle en büyük belkide tek hedefi yüksek mevkilerdir.yaşantısının diğer alanlarında bukadar başarılı olduğunu sanmıyorum..benim çevremdede var böle birçok örnek..prof olıuyo yaş alıyo başını gidiyo ama evliliğe zaman ayıramıyo mesela..ya da arkadaş çevresi çok kısıtlı ya da tatil anlayışı yok vs vs..yani enerjimiiz neye nekadar aktarıtyoruz..yinede bence bizimki en güzeli hayat tek bir şeyi bana sınırsız sunsun istemem bukadar renlkleri dururken..bunlşar benim penceremden..umarım fikir telakkisi yapabilmişizdir..hayırr olmamışş katılmıyoruuumm derseniz onada eyvallah..zira o arkadaşlara çok sinirlenmişsiniz bende biraz korka korka yazdımm..
gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla