Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2011, 02:04 AM   #45 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: ingilizce telkin cd'si

Merhaba Umut73 ,bende bu cd yi almadan önce burada sormuştum ancak kimseden yanıt gelmedi.Ancak 1 hafta önce adıma düzenlenen ingilizce telkinlerim ulaştı.
Sizlere step by step aktaracağım gelişmeleri :D
Öncelikle Murad1 e cevap vermek istiyorum .Evet haklısın kesinlikle emek istiyor.Ancak emek vermek de yüksek motivasyon istiyor.Yıllardır İngilizce öğrenmeye çalışan bir toplumuz,bende bu toplumun bir bireyi olarak artık bıkkınlık gelmişti.
Telkinleri 1 haftadır dinlemekteyim ,kelimeler konusunda henüz bir etki fasrk etmedim.Ancak şu an motivasyonum arttı.Bıkkınlık duygum yerini birşey öğrenmenin verdiği heyecana bıraktı.
Mecburen sırf kulak dolgunluğu olsun diye izlediğim yabancı kanalları artık heyecanla dinliyorum.Acaip heveslendim sanki daha dün başlamışım gibi.Ve endişe etmiyorum,en güzelide bu.Özel sektörde çalışıyorum ve hangi kapıyı çalsan ingilizcen varmı diye soruyorlar.Bu yaşdan sonra (36) işden çıkıp ingilizce dersine gitmeye başladım ancak bir gün dersin ortasında sinirlerim bozuldu ve ağlamaya başladım.Çünki şevkim kırıktı,isteksiz,umutsuz ve endişeliydim.
Artık endişelenmiyorum.Adım adım iyiyye gidiyorum diyorum,ingilizce düşünmeye başladım.TV izlerken insanların konuşmalarını ingilizceye çevirmeye başladım zihnimden.
Şimdilik yaşadığım gelişmeler bunlar.
Dilerim 2500 kelime konusuda gerçektir. Kendimde yeni değişiklikler fark ettikçe yazacağım.
İzlemeye devam edin ;)))
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla