Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2011, 12:00 AM   #47 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: ingilizce telkin cd'si

Alıntı:
umut73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ederim selenas ben de sonuçlarını merakla beklicem çünkü öğrenmyi çok istiyorum hatta daha sonra da ispanyolca ya da italyancaya geçmeyi istiyorum
Rica ederim Murat73 neden olmasın benimde yaşıma rağmen en büyük dileğim bu aslında ben ingilizce telkininden sonra evlenme becerisi diye bir cd olursa onu almayı düşünüyorumNeyse gelelim konumuza :) Bugün havadan sanırım çalışmak için büyük bir motivasyonum yoktu ancak başka zaman olsa kapağını açmazdım kitabın yarım saatte olsa çalıştım ve akşam 1 saat daha çalışmayı isteyeceğimden emin olarak Şimdi kulağımda telkinim dersin başındayım ancak verdiğim söz nedeni ile önce gün ve gün gelişimi aktarmak üzere buradayım.Bugün başlamakda biraz zorlansamda başına oturduğumda istekli oluyorum ve kesinlikle başladığım konuyu bitirmeden kalmıyorum,önceden başladığım konuyu 10 dk çalışır tamam anladım der sıkılırdım.Ayrıca tüm gün ne izlediysem ne düşündüysem hep ingilizceye çevirmeye çalıştım :) Halen '' Kelime Etkisi '' ni bekliyorum.
Haydi ben ders başına ...
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla