evet bu duğguları bende zaman zaman yaşıyorum aslında bundan 10 sene öncesine kadar bu gün olmak için cabaladıgım yerdeydim sabah gözlerimi açtıgım zaman yatakta cok mutlu oldugum zamanlardı güne neşe sevinc içerisinde başlardım kahvaltımı hazırlar cocuklarımla neşe mutluluk gülüşmeler konuşmalar yapardık o kadar mutlu oldugumu hatırlıyorum ki yüreyimin bir cocuk gibi coşuyordu nasıl anlatsam hani bayram sabahları olur cocuklar yeni elbiselerini giymek büyüklerin ellerini öpmeye gider ve bayram harçlıgı toplar o sevinci yaşardım havanın güneşli veya yağmurlu olması beni etkilemezdi hepsinden ayrı bir mutluluk duyardım ve kendimi cok sever beyedirdim takdır ederdim o zamanlar telkinli cd ler dinliyerek mutlu olmayı ummuyordum sadece mutluydum bir sıcacık bir ekmek kokusu bile beni yüreyimi uçurmaya yeterdi diyorumki bizler her seyi kolay elde elde edebildigimiz için mi bu mutsuzluk hali olumsuz cümle kullandım iptal olumlu olmayı seciyorum aslında bu konuda yazılacak cok şey var sevgiyle kalın arkadaşlar