Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2011, 08:23 PM   #9 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: ihtiyaç duyduklarım

Alıntı:
nlg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım arkadaşım hause bir dilege yogunlaştıgımız zaman şunu da demeliyiz eyer olursa harika hata olursa degil oldu gözüyle bakmalıyız ha olmazsa ne yaparız o zaman da hayatımıza alternatıf olarak hayatımızın aslında böylede güzel ve şükredecek bir cok şeyimizin oldugunu düşünüp devam kararı vemeliyiz yani cok ta ihtiyacımız yokmuş gibi eger ihtiyat ve muhtaçlık duygusu beslersek bingo istemekle ve dilemekle zamn gecer benim düşüncem bu yönde
evet şükürde çok önemli bide saplantı haline getirmemek lazım ben bi ara öle yapmıştım Allah'ım olmazsa naparım vs vs ama şimdi olmasa bile (ki inancın gücü olacağına inanıyorum) şükredebilme olgunluğa eriştim çok şükür bencede olmuş gibi yapalım düşünsene bi sabah kalmışsın ve o şeye sahipsin nasıl davranı nasıl hissedersin bu biraz zor ve motivasyon isteyen bişey ama yaparsak bence kesinnnnnnn ulaşırız isteklerimize
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla