Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2011, 10:54 AM   #13 (permalink)
nlg
Teğmen

nlg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,794
137 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nlg is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ihtiyaç duyduklarım

Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nlg sen süpersin ya aşmışsınnnn :)))) gözlüğü düşünce gücünle atman bence süperrr :)) bende bunu 20 yaş ve üzeri boy uzatmada da paylaşayım hatta bence sen yaz inancın gücüyle bilinçaltı zihnimizin iyileştirici ve vücudumuza hükmedici gücünü herkes anlasın istiyorum :)))) ben daha önce buna benzer bi konu açmıştım acaba hergün düzenli olumlama ve imgeleme yapmak mı yoksa bi defa ama çok kuvvetli bi inançla seçim yapıp ben zaten .....ya sahibim diyip bidaha bu konuyu hiç düşünmemekmi? bende hala ara ara buna kafa yoruyorum :))))
canım arkadaşım hause sende emin ol süpersin burada düşüncelerin ve yazılarınla bircok arkadaşımıza yardımcı oluyorsun 20 yaş üzeri boy uzatma konunu takip ediyorum tabiki oradaki arkadaşlara da dilimin döndügünce bilgim ve tecrübelerimi severek paylaşırım benim gözlük ihtiyacımı yok etmem de şöyle anlatayım kendime şöyle bir telkinde bulunurum ya ben güçlüyüm benim vucudum mükemmel yaratılmış kendini tedavi eder ve onarır bunu cok sık tekrarlamam unuturum ve gercekten bunu gercekten inanarak tüm temiz yürekliliyimle ve olucana inanarak içten söylerim bunu kilolarım konusunda da düşünceyi kendime empoze ederim ve yıllardır kilomu muafaza ederim hiç şüpem olmaz ben kilo alsamda vucudum mükemmel kilosunu korur derim gercekten de spor diyet hiç bir şey yapmaya ihtiyacım olmaz bu senin de dedigin gibi sağlam inançla oluyor her an kafamıza takarsak ve yıpratırsak olmaz emin olmak lazım cünki bizler mükemmel varlıklarız inanın bu hepimizin içinde var olan bir güç