Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2011, 09:48 AM   #8 (permalink)
f0x
Teğmen

f0x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 24
38 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
f0x is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Alıntı:
Bilge İnan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece varolma durumuna geçmişsiniz gibi görünüyor. Ancak bu bilgelikten mi yoksa bir takım yaşanan can sıkıcı, üzücü olaylara, bilinçaltının duygusuzlukla tepki vermesinden mi kaynaklı, kestirmek zor. En azından benim bilgi birikimim buna müsait değil. Ama çok ilgimi çekti bu durum zira benzer halini ben de yaşıyorum zaman zaman. Benim için yeni bir araştırma konusu oldu; yeni bir şeyler öğrenirsem sizi de haberdar ederim :)

Sağlıcakla kalın.
Teşekkürler ilginize olsun.. Ben sanırım bazı şeyler buldum yaklasık 1,5 aydır ortalarda yoktum :) Kendim için birçok şey yaptım, meğer ben neymişim ya öle :)

Alıntı:
sevvim34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok ilginç durumunuz.. ben de çok çok sıkılan biriyim ne yazık ki..Yurtta kalıyorum, bir gece oda arkadaşlarım gelmeyecek olsa kendimi depresyonda buluyorum.:( Yalnızlıktan nefret ediyorum ve başladığım bi çok şeyi sıkıldığm için yarım bırakıyorum..:(

Bu arada alakasız ama burcunuz nedr acaba?:)
Dedimya ortalarda yoktum uzun zman olmus mesaj atılalı. Bende depresyona girebiliyorum. Konunun depresyona girememek ile alakası yok bu daha farklı yani istediğim zaman bu duruma geçiş yapabiliyorum :)
İzdivaya çekilmek yeterli

Bu arada Boğa burcuyum ben :)
f0x isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla