Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2011, 04:17 PM   #6 (permalink)
Nazife_p
Teğmen

Tesekkür: 416
94 Mesajinıza toplam 285 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nazife_p is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Aç kalamıyorum, metobolizma mı nasıl değiştirebilirim?.. :(

Kahvaltilarinizda 1 dilim kizarmis tahilli ekmek yiyebilirsiniz. domates, salatalik ve maydanoz gibi sebzeleri kahvaltinizdan eksik etmeyin. Gece tam yatacaginiz zaman kaynatilmis ve sogumus bir bardak suya 1 yemek kasigi elma sirkesi koyup icin bunu 21 gun uygulayin. 1 hafta icin 3 gun ara verin yine 1 hafta icin 3 gun ara verin yine 1 hafta icin.

Maydanoz da cok faydalidir. kaynamakta olan bir bardak suya yarim demete yakin maydanoz atin ve 2 dak. sonra ocaktan alin ve biraz demlenmesini bekleyin sakin fazla kaynatmayin vitamin degeri gider.

Yine yatacaginiz zaman 1 adet elma yiyin cok faydalidir bu yazmis oldugum kurler degerli hocamiz Prof. Dr. Ahmet Marankinin aciklamalaridir ben uyguladim ve faydasini gordum.

Ayrica Lahana kuru de var gerci su anda mevsimi geciyor ama yine de yazayim ben uyguladigim icin rahatlikla tavsiye edebilirim 3 haftada 3 kilo verdim ve herseyi rahatlikla tukettim tabii dozunda :))

3-4 adet bildigimiz lahana yapragini 1/2 lt kaynamakta olan suya koyuyoruz 3 dakika kaynadiktan sonra ilave olarak 1/2 demet maydanozu koyuyoruz ve 2 dakika daha kaynatiyoruz ve ocagi kapatiyoruz sogumasini bekliyoruz. sabah ve aksam 1 su bardagi iciyoruz. soguk olarak icebilirsiniz kesinlikle tekrar isitmayin
bunu da 21 gun uyguluyoruz. 1 hafta icip 3 gun ara vererek 3 haftalik kuru tamamliyoruz. cok saglikli bir kur vucudumuzdan butun odemleri de atiyor. Kesinlikle cesme suyu kullanilmamasi onerilmektedir butun kurlerde.

Bu kur de degerli hocamiz Prof. Dr. Adnan Ibrahim Saracoglu nun aciklamalaridir. isterseniz web sayfalarindan bakabilirsiniz. Bu kuru senede 3-4 kez uygulamamizi onermektedir.

Saglikli zayiflamalar ve sevgiler
Nazife_p isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla