Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2011, 11:51 PM   #44 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: Yeni Halinizi Nerelerde Deneyebilirsiniz?

Ben yeni halimi defalarca denedim. Sonuc mukemmel. Allahıma şükürler olsun ki, bu siteyi tanıdım ve telkinlerin ne kadar önemli olduğunu anlayıp onları dinledim. Atakan beye çok teşekkür ederim. Yaptığı şey o kadar büyük iyilik ki, kazandığı paraları son kuruşuna kadar hak ediyor. Bu kadar insanın hayır duasını alıyor.
Telkinler bana adeta devir atlattı. Telkinlerden önce sanki hayatım kararmış durumdaydı. Kendimi yetersiz hiss ediyordum. Yani aslında her şeyim vardı ama kendimi yetersiz hiss ettiğim için, çekingen olduğum ve kendimi ifade edemediğim için zavallı biri olduğumu düşünüyordum. Ama telkinlerden sonra hayatım tamamen değişti. Önceleri bu gerçekten ben miyim diye düşündüm, yaşadığım hayat mi rüya mı karar veremiyordum. Hep istediğim ama yapamadığım şeyleri sırayla yaptım ve bazılarının gereksiz olduğuna karar verdim. Eğer çekingen olup ta denemeseydim kalbimde ukte olarak kalacaklardı. Ama kalmadılar. Hayatımda yarım kalan hesaplaşmalarım azaldı. İnsanların yanında artık çok rahatım. Bu kadar rahat olduğuma kendim bile inanamıyorum. Fikrimi çok açık ve net ifade ede biliyorum. Eskiden utangaç olduğum için bana karşı utangaç olan birisini gördüğüm zaman zevk alıyordum, ama şimdi bana karşı utangaçlık gösteren insanla karşılaşınca onun benden utanmamasını sağlamak için elimden geleni yapıyorum. Eğer telkinleri dinlememiş olsaydım şimdiki ruh halime belki 5-6 yıl sonra ulaşa bilirdim diye düşünüyorum. Telkinler sanki beni olgunlaştırdı ve hayata daha pozitiv bakmamı sağladı. En önemlisi bana 5-6 yıl, belki daha fazla zaman kazandırdı. Tüm zorluklarına rağmen hayat gerçekten mükemmel diye düşünür oldum. Hep neden ilk çıktığında bu telkinlerle tanışmadığım için hayıflanıyorum, keşke daha önce tanışsaydım bu telkinlerle diyorum. Onun için foruma yeni katılan arkadaşlara sesleniyorum, lütfen kendinize bir iyilik yapın ve bu telkinleri forumla tanıştığınız ilk günden dinlemeye başlayın. Atakan beye bir daha çok teşekkür ediyorum. Allaha bu ilmi yarattığı için şükr ediyorum. Gerçekten her derdin devası var, yeter ki, arayıp bulalım.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla