10-05-2011, 01:55 PM
|
#2 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iyi bir evliliği hayatıma çekmek istiyorum..bana yardımcı olurmusunuz ? Merhabalar canım.
Babanın sevgilin olmasına ve görüşmene izin vermeyeceğini sanmıyorum. 29 yaşında genç bir kadının turşusunu kuracak hali yok. Kaldı ki bu senin hayatın. Eziklik kelimesini çok kullanıyorsun. Duruşun da böyle anladığım kadarıyla. Güçlü görünmek için çaba sarfetmelisin. Yani sırtına vur ekmeğini al izlenimi veriyorsun biraz. :)
Eğer çok sessiz ve biraz da yavaş konuşuyorsan sesinin seviyesini biraz yükselt ve daha hızlı konuş. Biraz zaman alacak bir şey ancak yapabilirsin. Onun dışında oturup babanla açık açık konuş. İçine atma. Gerekirse odanın kapısını kitle ve çalışırken hiçbir şekilde rahatsız edilmek istemediğini, su siparişi vermeni sana söylerken harcadığı enerjiyi telefonda sipariş vermek için harcamasını rica et. Böylelikle sen de dersten kalkmamış olursun.
Onun dışında böyle bir düşünceyle evlenme fikrini aklından tamamen çıkar. Çünkü evlenmek ve mutlu olmak için değil, şuan içinde bulunduğun durumun tek kurtuluş yolu olarak gördüğün için evlenmek istiyorsun. Kesinlikle sağlıklı bir düşünce değil. Bu şekilde evlenip de pişman olan çoookk fazla kadın var.
Ama bu düşüncelerini ders çalışırken aklında bulundurursan çok daha azimli ve kararlı olarak istediğin hayatı ayaklarının üzerine çok daha sağlam bir şekilde basarak elde edebilirsin.
Hedef 101 çalışmasından faydalanabilirsin. Düzenli uygularsan etkili olacağını düşünüyorum.
Sevgiler. |
| |