Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2011, 12:02 AM   #162 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

Ya bu iki nokta tekniği ya bu iki nokta tekniği müthişşşşşşşşşşşşş :))))))))) hehheeeyttttttt bugün artık sağlık problemleri dışında bir dilek içinde tuttu 3-4 gün sürdü ama oldu :))) annemin ve anneannemin ağrılarını geçirmiştim ama bir türlü forumdaki diğer arkadaşlar gibi bir dilek için yapamıyordum ama oldu sonunda ohhh be pes etmek yok yılmak yok ilgilenen olursa diye nasıl yaptığımı anlatayım :)))

Öncelikle ne istiyorsanız isteyin kendi vücudunuzda bir nokta belirleyin ben mesela çok önemli bir organizasyona başvurdum ve acayip seçilmek istiyordum editörlük için önce alnımda sağ el başparmağımı gezdirdim taaa ki parmağım hareketsiz kalana dek orası tam enerji noktası oluyor sonra diğer elimin baş parmağını boşlukta sanki oaraya attığım başvuru mailine temas eder gibi hareket ettirdim ve benle o nokta arasında güçlü bir enerji hissettim ve beni mutlu edecek sonucu imgeledim gelen mail gibi sonra teşekkür edip yattım ve olacakmı diye hiç düşünmedim elde etmiş gibi rahatca uyudum veeee oldu aynen imgelediğim gibi oldu 3 tane e-mail atmıştım hepsi olumsuzdu ama 4.de oldu :))) şiddetler tavsiye ederim
DİPNOT : Bu teknikle daha önce ilgilenen arkadaşlar eğer okurlarsa yanlış bir yönlendirme yapmak istemem ama ben böyle uyguladım ve oldu sürçü lisan ettiysem affola bi hatam varsa düzeltin sevvgilerrrrrrrr :)))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla