Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2011, 12:29 AM   #2 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Başımmmmmm çok ağrıyorrr...

Ben hep aynı şeyi yazıyorum ama bir kaç yazardan edindiğim bilgiler ışığında söylüyorum bunları bendede oluyor çünkü canım düşünsene kaç yıl kimbilir güvenimiz zedelendi yıprandı üzüldük kırıldık şimdi sen yıllardır kökleşmiş bir inancını değiştirmeye çalışıyorsun ve bilinçaltın bu değişimden korkuyor ve seni korumak için (seni tehlikede sanıyor) baş ağrısı gibi yıldırıcı bir etki gönderiyor elbette yılların inançlarını değiştirmek kolay değil ama sen yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişin pes etme arkadaşım bunuda bi araştır bak pek çok yazar ve kişisel gelişimci bahsediyor bu bilinçaltının redetmesini ve reakssiyon göstermesini haa birde R.şanal şöyle yazmıştı kitabında değişim yakınsa önce karanlık bir evre yaşarız herşey kötü gider baş ağrıları kaşıntılar vs vs bu demekki değişim yakın ve güneş doğacak Kuantum Sıçramada var bu evreyi anlatmış oku istersen sevgiler :)))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla