11-05-2011, 10:55 AM
|
#15 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm Alıntı: yelda_k Nickli Üyeden Alıntı
500tl isteyen birine değilde paracı olmayan bir hocaya okutsan muskayı.
bizde gecen yıl yurtta bulmuştuk baya panik olduk falanbide okuttukki muska birini korumak için yazılmışş.şaşırdık falan ama bir yıl boyunca o muskayla aynı odada yaşamısızzz farkında olmadan..
ama gercekten zor bi durumm eşiniz nasıl bi tepki veriri sizceee | ben büyünün iyisinden de kötüsünden de korkarım. yıllar önce babamın gencecik yaşında kalp krizinden vefat etmesi sonucunda annem daha fazla o evde yaşamak istemeyip taşınma kararı vermişti. ev boşaldıktan sonra muska bulunmuştu babamın resminin arkasına yapıştırılan. eşim ise benden çok daha fazla tepki verir. yeri göğü bir araya getirir duysa şimdi. bu gün yarın öğrenicem ne olduğunu bakalım. buarada o hoca dediğim şahsiyet 500 tlyi bana eşimle iyi olmam için muska yazmayı planlamış ben de onu ağacın dibine gömecekmişim o yüzden istemiş. reddettim tabi. muska okumayı bedava yapıcak. |
| |