Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2011, 06:08 PM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: TELKİN LİSTELERİNDE YARDIM

Telkinlerin etki etme süresi kişiden kişiye değişmektedir. Şu kadar süre dinleyin diyemeyiz. Onun dışında erteleme ile ilgili ego ve suçlulukla birlikte dinlenmesi zorunlu diye bir şey yok. Ben hiç öyle bir şeye rastlamadım.

Önceliklerinizi belirleyerek kendinize uygun listeyi hazırlaması gereken sizsiniz. Sorunlarınızın derinliğini de bilemeyiz. Sadece önerilerde bulunabiliriz.

Bir de günlük önerilen süreler 8-10 saattir. Onu da aşmayınız hemen etki göreyim diye.

Sigarayı bırakmanızla ilgili Sigarayı bırak telkininden faydalanın tabii ki ama her şeyi de telkinlerden beklemeyin. Kendiniz de harekete geçin ki davranışlarınızla dinlediğiniz telkinler sizi desteklesin. Sigarayı bırakma danışma hattını arayıp bağımlılık seviyeniz hakkında bilgi edenerek bulunduğunuz bölgedeki uygun polikinliklere sizi yönlendirmelerini talep edebilirsiniz. Bence ilk olarak yapmanız gereken bu. Çocuk sahibi olmak istemeniz de ciddi bir konu sonuçta.