Konu: mustinet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2008, 01:26 PM   #57 (permalink)
mustinet1900
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: MUSTINET

gün 7

selamlar akradaslar
bir iki gün önce üniversteye kayit olmustum beni kabul etmislerdi ve kayit icin kagit yollamislardi.
bu sabah gözlerimi actigimda annem odama girdi ve bana büyük bir zarf uzatti dediki ünversteden geliyor.daha acmadim ama tahminen bölümle ilgili ayrintilardir ve kabul edildigime dair notlar.bu zarfi görünce birden icim yandi sanki aninda midemde o sikinti hissi geldi vücudumu sicak basti sanki icime ates döküldü.bende anliyorum ne zaman biseyden korksam bu his geliyor ve midemde o sikinti oluyor.
aslinda üniversteye gitmeyi cok istiyorum tabi ama korkuda var icimde ya basaramazsam falan diye.cünki hem daha icimde negatif düsünen bir insan var hemde bu depresif hislerden dolayi konsantrasyon bozuklugu var bu da beni korkutuyor ileriyi düsününce.

sabah cok erken saatte uyanmistim wc ihtiyaci icin osaate sanki biraz rahatmisim gibi geldi ama bu zarf geldikten sonra huzurum kacti midem sikintili.
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla