13-05-2011, 12:45 PM
|
#5 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... Alıntı: minemuh Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba herkese...
nerede neyi yazacağımı bilemedigim icin sanki buraya yazmak daha uygun geldi... evet benimde hayatım değişti... hemde çooook... ben kendim adına güzel birşeyler yapabilmek ve değşmek için 1 yadir telkinleri dinliyorum... benimle birlikte eşimde dinliyor tabiiki... beni daha agresif ve daha fazla hayır cı ,tepkili, bunalımlı yaptı...sürekli yorgunum,sürekli uyumak istiyorum,tamam geceleri telkinleri dinlerken derin uyuyorum ama...keyifsiz,mmutsuz,hiçbirşeye gücü olmayan,içinden hiçbirşey yapmak gelmeyen bir hale geldim.. ısrarla devam ediyorum dinlemeye ama ... olay şu aslında .. eşimde benimle dinlyor demiştim... zaten normalde sinirli ve bencil olan yapisi son 3 gundur daha da beter hale geldi ve en sonunda çok da önemli olmayan bir konu yüzünden bana şiddet uyguladı.. hem fiziksel,hem psikolojik.. dün geceyi nasıl gecirdigimi tahmin bile edemezsiniz... gece uykudan kaldirdi uyumayacaksin seni keserim dedi bıçakla üstüme yürüdü... vurdu defalarca.hakaretler vs vs.anlatmaya bile mecalim yok... su an okadar mutsuzumki!!!! evet gercekten hayatım değişti!!!! | Ilginc bir durum. Dinledigin telkinlerin listesini yaza bilir misin? |
| |