Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2011, 02:06 PM   #4 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Sevgili papatya ( sana kısaca böyle desem olur mu? :) ) ben de bu aralar çok sık şükrediyorum. Ve şükredecek şeylerin farkındaysan doğru yoldasın. Şükretmek de beni çok mutlu ediyor.

Mutlu olmak istiyorsan önce mutlu olabileceğine inan. Bir de seni mutlu edecek şeylerin listesini yapabilirsin. Öncelik sırası da önemli tabi.

Net bir şekilde onun gibi birini istediğimi hatırlıyorum. Gerçekten beni sevecek mutlu bir ilişkiye sahip olmayı istemiştim. İlişkimin başkalarının ite kaka giden ilişkilerinden farklı olmasını istemiştim. Karşımdakini anlayacaktım o da beni anlatayacaktı(iletişim çok öenmli). Çok uzun zamandır inanıyordum. "Doğru kişi" de, "hayatının aşkı" de ne dersen artık onunla tanışacağıma inanıyordum. Arayış içindeydim ve neyse ki çok beklemeden buldum. Çocukken hayal ederdim, lise çağlarımda hayal ederdim. Hatta öyle ki bir gece bir rüya gördüm bir falcı kadın bana fal bakıyordu. Ama çok tuhaftı fal diye bir yağlı boya tabloya bakıyordu. Sonra tablo canlandı. Canlı bir görüntü ve bir silüet belirdi sonra dedi ki bu senin kısmetin. Hayal ettiğim kişinin silüetini gördüm 1 2 yıl içinde de kendisiyle tanıştım. Ve tanıştığıma çok mutlu oldum.Bu gerçek yaşanmış bir hikaye. Belki de benim hayal gücüm. Herkes neye inanacağını kendi seçer. Neye inanmak isterse ona inanır.

O rüyadan önce yanılgılarla karşılaştım çoğu zaman, ama yılmadım. Her yanlış insan tabi ki üzdü kuru kuruya üzülmektense her seferinde nerde yanlış yaptığımı sordum kendime. Cevapları bulduğumda doğru kişi de çok uzağımda olamazdı. Hikayemin öncesi de böyle işte Papatyacım.

Yeter ki kafaya koy mutlu olmayı. Güzel bir hayat var önünde umut dolu ol, mutlu olmayı hakediyorsun buna inan her insan değerlidir. Önce sen kendini sev kibaşkaları da seni sevsin.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla