Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2011, 12:26 PM   #8 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Alıntı:
papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sweet senin adına çok sevindim inan. :) İnsanın hayallerine ulaşması kadar güzel birşey yok... Benim için yazdıklarında çok destek vericiydi, teşekkür ederim...
Ama benim kafamda tam olarak net biri yok, yan genç olsun iyi biri olsun diyorum senin dediğin gibi karşılıklı anlayışın olduğu mutlu olacağım bir ilişki ama mesela o insanda neler çok önemlidir yakışıklı mı olmalı yani bu tür konularda emin olamıyorum kafamda net bir resmi göremiyorum, bu da beni mutsuz ediyor tabi. :( Senin gibi kendimden emin olmak isterdim... Tekrar teşekkürler... :)
Ne demek hepmizi burda birbirimize destek olmak için buluyoruz. Birbirimize yardımcı olabilmek adına burdayız. En azından kendi adıma bu böyle.

Sevgili papatya yakışıklılık/güzellik bakanın gözündedir. Aşk kesinlikle insanı güzelleştirir. Bence cisimlere takılma yaşadığım rüya olayı bir bonustu benim için. Ayrıca o rüyadan ne kadar etkilensem de sonra anladım önemini. O anda farkedemiyor insan. Hele de benim gibi rüyaları sıklıkla çıkan biri bile anlam veremeyebiliyor.

Netlik konusuna gelirsem. Öncelikle istediğin kişinin karakter özelliklerini netleştirmen önemli. İçi hayallerine uymadıktan sonra dışı tam istediğin gibi olsun neye yarar. Mesela, dürüst olsun, sadık olsun, hoşsohbet olsun, zeki olsun, yaşamayı sevsin, pozitif olsun, ... gibi

Kesinlikle pozitif olsun ki birlikte tüm hayallerinizi gerçekleştirin.

İnsanlara özellikle de senin gibi genç arkadaşlara ancak umut dolu olmak yakışır. Herkes mutlu olabilir.

Sevgiyle kal. (Mutluluk haberlerini bekliyor olacağım.)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla