Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2011, 05:48 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sesimi duyan var mı?

Merhaba bir damla umut

Evlilik insanı değişitirir mi? Değiştirir diyorlar. :)) Ama ben buna inanmıyorum. İnandıklarımız ve düşüncelerimiz hayatımıza şekil veriyor. Ben asla evliliğin beni değiştirmesine izin vermezdim.

Bence senin değişmene neden olan şey etraftan aldığın eleştiriler. Sürekli eleştirilmek hele de fikirlerini önemsediğin kişiler tarafından eleştirilmek herkesi mutsuz eder ve güvenini sarsar. Oysa sen kendini herkesten iyi tanırsın. Sen başkalarının seni nasıl gördüğüne değil kendini nasıl gördüğüne bak. İyi ya da kötü bir şey yaptığında başkalarının ne düşündüğü değil senin bu konudaki düşüncelerin önemli. Kendini eleştiriyorsan değişmek için sahip olduğun gücü yine içinde bulacaksın.

Olumlama yapmaya başlaman çok güzel, telkinleri de dinlemek faydalı olacaktır. Telkinleri dinlemeye başlayabilirsin. Sahip oldukların için şükretmek de kendini iyi hissedecektir. Öyle çok sebebimiz var ki her gün şükretmek için. Sakın olumsuz düşüncelere kapılma pozitif ol. Forumda dikkatlice bir dolaş bir çok yazı bulacaksın derdine ilaç olacak.

Mutlu günler diliyorum sevgiyle ve umutla kal...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla