Cevap: sesimi duyan var mı? Merhaba bir damla umut
Evlilik insanı değişitirir mi? Değiştirir diyorlar. :)) Ama ben buna inanmıyorum. İnandıklarımız ve düşüncelerimiz hayatımıza şekil veriyor. Ben asla evliliğin beni değiştirmesine izin vermezdim.
Bence senin değişmene neden olan şey etraftan aldığın eleştiriler. Sürekli eleştirilmek hele de fikirlerini önemsediğin kişiler tarafından eleştirilmek herkesi mutsuz eder ve güvenini sarsar. Oysa sen kendini herkesten iyi tanırsın. Sen başkalarının seni nasıl gördüğüne değil kendini nasıl gördüğüne bak. İyi ya da kötü bir şey yaptığında başkalarının ne düşündüğü değil senin bu konudaki düşüncelerin önemli. Kendini eleştiriyorsan değişmek için sahip olduğun gücü yine içinde bulacaksın.
Olumlama yapmaya başlaman çok güzel, telkinleri de dinlemek faydalı olacaktır. Telkinleri dinlemeye başlayabilirsin. Sahip oldukların için şükretmek de kendini iyi hissedecektir. Öyle çok sebebimiz var ki her gün şükretmek için. Sakın olumsuz düşüncelere kapılma pozitif ol. Forumda dikkatlice bir dolaş bir çok yazı bulacaksın derdine ilaç olacak.
Mutlu günler diliyorum sevgiyle ve umutla kal... |