Cevap: YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR! Benim şöyle bi sorum olacak (=
Ben zaten forumda aktif bir üyeyim (moralim bozuk olduğunda terapi gibi oluyor, moralim düzeldiğinde gidiyorum :P:P)
Şimdi ben insanların fikirlerini almak için genellikle Ne yapmalı ? Olumsuz düşünceyi dışarıda tutun forum başlığı altında konu açıyorum ki bunlarda hep benim konularım oldu.. Çünkü ben moralim bozulduğunda buraya geldiğimde içimi dökmek amacı güdüyorum bir yandanda insanları faydalı olmak istiyorum.. Mooralimin bozuk olmasıyla birlikte içime bir ilham geliyor o yüzden güzel şeyler yazabiliyorum, yazdığımı düşünüyorum, mesela geçenlerde yine hüznümün ilhamıyla oldukça değişik bir konuya imza atacak bir konu açıyordum fakat sonra moralim yerine geldi gibi oldu ilhamım kaçtı bende vazgeçtim :P (=
Sorum şu ; size söylediğim gibi o forum altında konu açarım fakat başka yerlerde konu açarsam nerden bileceksiniz bunu ? Yani teker teker bütün forumlara bakıyormusunuz yoksa adminlerin özel bir komutumu var > Şu üyenin tüm konularını göster diye ? Yoksa sizde teker teker bakmıyorsunuzdur tabi (=
Şimdiden teşekkürler.. |