Ynt: MUSTINET icim bugün sikintili
kendimi pek iyi hissetmiyorum ve bu galiba bütün gün böyle gececege benziyor.acaba dalgalanmamidir bilemiyorum ama zaten diger günlerde okadar cok iyi sayilmam idare ediyor.
yaklasik 1 hafta önce telkinleri dinlemeye ilk basladigim gün ego sucluluk ve depresyonu koymustum ve hemen bi cesaretlenme geldi.o gün babamla cok asiri kavga ettim icimden ne geliyorsa bagiirdim cagirdm elimi masaya vurdum sinirden bacaklarim titredi.o an nasil oldu bende anlamadim hep icimde bisey birikiyordu ama bidahaki sefer bidaha bisey söylerse bende söylerim diyordum ama bu sefer konu ben bile degildim annemdi ama nasil olduysa acayip patladim.
ama daha sonra böyle bir durum yasamadim.zaten normalde ben hayatta böyle bisey diyemezdim .demekki cok birikmis.
insan bir gün kendini kötü hissedince neden hemen telkinlerin fayda etmiyecegini düsünüyor ve ümitsizlige kapiliyor acaba.
sonra shamin ablamin yorumlarini falan okuyorum ve hep diyor fayda eder sabirli olun diye cok emin ve süphesiz konusuyor bu da insani biraz olsun rahatlatiyor |