Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2011, 07:15 PM   #6 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Ne Zaman Etkisini Görürüm?

Alıntı:
kumar12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben şeyi merak ediyorum mesela telkinin yararı oldu ve birey aniden değişti o zaman nasıl olacak bunu çok merak ediyorum.Mesela ben şu anda okulda bi söz alıp konuşamıyorum arkadaşlarıma bişey soramıyorum telkinin yararı olduktan sonra acaba bilinç kendiliğinden mi konuşacak yani ortaya bi söz atacak vs.. Bunu nasıl anlatayım bilemedim ama mesela şimdi kendi bilincimizden acaba şunu desek ne tepki alırız şöyle bi soru sorsak ne olur gibi şeyler geçiriyoruz her gün telkinlerden sonra bu sorular olmadan direk konuşabilecekmiyiz??? Sonrasını düşünmeden??Bunu çok merak ediyom
O sorular aklının ucundan bile geçmiyor. Hatta şöyle düşünmeye başlıyorsun: "Yaa ben önceden böyle böyle düşünürdüm. Şimdi hiç aklıma gelmiyor. Acaba ne değişti de aklıma gelmiyor artık?" gibi... :)