Arkadaşlar oldukça melankolik bir yıl geçirdim.. Genelde her doğum günümde illaki güzel bi gün olucak diye kendimi takıntılardım.. İlla kutlamam laızm gibisinden.. Bende bu yıl inat yaptım hiç ağğzıma bile almıyıcam dedim doğum günümü dedim ama face sağolsun ve arkadaşlarım sağolsun kutlamaktan daha güzel geçti vlla..
Şimdi şöle bişe oldu bunuda sizlerle paylaşmak istiyorum.. =) Ben doğum günümü kutlamıyorum ya şimdi.. O yüzden bende doğum günümü facede duvarımda paylaşılan kutlamalarla kutlıyıcam dedim akşam saat 5 gibi girdim Ben şimdi böyle bi 30 40 kişinin falan kutlamasını bekliyorum.. O yüzden 30 40 tane bildirim olması lazım.. Bi girdim 10 bildirim olmasınmı.. Beni o anda görmelisiniz yıkıldım resmen.. :D Sonra Allahtan üzüntüm kısa sürdü.. Çünkü face artık tek tek bildirim yapmıyo tek bildirim halinde isimlerin aralarına virgül koyarak bildirim yapıyormuş.. =) Şuan da toplam 60 arkadaşım doğum günümü kutladı ama buda bana yetti.. (=
Yani sadede gelicek olursak doğum günümü öyle kutlamadım fakat faceden arkadaşlarımın doğum günümü kutlaması beni mutlu etti arkadaşlar.. Öyle ihtişamlı kutlamalara gerek yok dostlar..
(=
Sevgiyle kalın..