Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2011, 12:16 AM   #64 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz

Alıntı:
aaaaaaaaaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen de haklısın adminim.ama hepsinin birarada olduğu bir isim de yokki ya da varsa da insan beğenmiyor onu da.
mesela acun ismi şanslıymış siz biliyorsunuzdur;ama koyamıyoruz işte öyle olduğunu bilsek de.çok teşekkür ederim
kısmet artık bakalım benim ümidim bahtı Güneş gibi parlak,aydınlık olsun inşallah hayırlısı.
Bu isim analizi eklentisinde yapılanlar genel değerlendirmeler... Sonuçta herkes ayrı bir birey, farklı birer ışık... Yoksa aynı ismi taşıyan herkes aynı olurdu ama değil... Eğer detaylı isim analizi yaptırma imkanınız varsa Özlem hanımdan çok daha yararlı bilgiler edinebilirsiniz.

Şimdiden koyacağınız ismin çocuğunuza uğur getirmesini dilerim.

Sevgiler.