Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2011, 01:49 AM   #129 (permalink)
tanyeri
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günlüğüm

bebeğimin gelmesine son 28 gün...9 ay nasılda cabuk gecti.eşim bu süreçte melek gibiydi.bir dediğimi iki etmedi.bende bol bol aşerdim,hiç yapmadığım kadar şımardım...duygusal anlamda hergün hüngür hüngür agladığımdan bi psikolog yardımı almayı uygun gördüm.çokta iyi gelmişti.şimdi son günler dıye gıdemıyorum.ama ihtiyacım var yine sanki.bebeğim olacak ben hala insanlara yanaşmaktan korkuyorum.her türlü hayvandan özellikle böceklerden korkuyorum.umarım ogluma yansıtmam.onunda benim gbi olmasına neden olabılırım.oğlum bunları anlayacak yaşa gelmeden iyileşmem gerek.

ne yapmam gerektiğini az cok biliyorum.eskisi gbi değilim.bilinçli bir sosyal fobi liyim.önce kendime güvenmeli,değer verebilmeliyim.işte bu uzun bır süreç... gerisi gelecektir zaten.herşey bebeğim için.onun için daha hızla iyileşmeli.daha dik durmalıyım.umarım herşey benden yana olur.hızla bu sorunu aşabilmem için doğa,zaman,enerjiler hepsi benimle olmalı.kendimi seviyorum.çünkü cok masum bi bebek taşıyorum.