18-05-2011, 04:41 PM
|
#70 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz Alıntı: gülfidan Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,benim ismimin analizinide yaparsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..
Gülfidan | Gülfidan İsminin Kuantum İsim Analizi
Çok inatçı bir kişiliğin var. Bu hayatında gerginliğe ve strese yol açıyor. İsminin ilk harfinin bunda etkisi büyük. Özellikle gereksiz strese ve öfkeye dikkat. Engeller içinde mücadele vermene rağmen zorlanıyorsun. Bunun nedeni ismin içindeki ü harfi. Özellikle yeni doğanlarda ve işyeri isimlerinde aman bu harfe dikkat. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur. Yaratıcısın ve işlerinde ya da hobilerinde mutlaka bu yaratıcılığı daha çok kullanmalısın. İsim uyumlaması çalışması ile bu özelliklerin daha ön plana çıkartılabilir Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın. |
| |