Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2011, 05:28 PM   #2 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Çekim yasasını nasıl kullanabilirim?..

Sevgili arkadaşım sana şunu tavsiye edebilirimki, şanal günselide aynı şeyi söyler, öncelikle kendimizde değişikliklere gitmeliyiz herşeyden önce kendini sevme, onaylama ve affetme olumlamaları yapmalısın kişi kendinden memnun değilse istediği kadar inanssın genede ideal partneri hayatına çekemez. Yani mesela dürüst birini istiyorsun sende dürüst olmalısın (yanlış anlama örnek veriyorum sadece) ya da bakımlı birini istiyorsun sen de öyle olacaksın her an ruh eşin karşına çıkacakmış gibi hazırlıklı olacaksın ve en önemlisi kendinden gerçekten memnun olup kendini çok seveceksin daha sonra sakince otur ve ideal eşin nasıl biri olacak tek tek bunları yaz hatta zorlanırsan istemediğin özellikleri yaz önce sonra otomatikman karşılarına olumluluarı çıkacaktır, ardından geçmişte yaşadığın ilişkilerden edindiğin tüm korku ve kırgınlıkları at, çünkü biz her ne kadar unuttuk sildik desekde eski ilişkilerimizi hep cebimizde taşırız o kişinin bizi kırması yeni ilişkide korku yaratır ve yeni ilişkiyide mahvedebiliriz birde affetme meditasyonu ya da eft yapabilir geçmişin kötü karmalarından kurtulabilirsin.Ben ruh eşi hakkında bi konu açmıştım onu da oku İ+KS+EZİ+H=MUTLULUK :) başlığıda budur. Ayrıca yine şanal bey ve eşi ışık hanımın nasıl tanışıp birbirilerini nasıl çektikleri anlatan kitapları var "Eşruhumun eşzamanı" adında onu da alıp okuyabilirsin...Tüm bunlar zor ve uzun gibi gözükebilir ama başlayınca eğlenceli bile olabiliyor ddüşünsene ideal figürünü çiziyorsun :))))) neyse tüm bunları aştıktan sonra naçizane benim tavsiyem;" Ben kendimi seviyorum, onaylıyorum ve derinden affediyorum. İdeal eşimi hayatıma çekiyorum ve onunla doyumlu sevgi dolu bir ilişki yaşamayı seçiyorum." diyebilirsin bu bence uygun bir olumlama, ha tabi birde güçlü bir niyet et sonra olumlamalara başla, şimdiden olmuş gibi davranmak ise şudur, düşün bu insan hayatında olsa nasıl mutlu nasıl heyecanlı bakımlı vs vs olurdun aynen bunları hissetemey çalış, çünkü bilinçaltı hislerden daha çabuk etkilenir ve çeküm gücün o kadar artar artı karşına engeller çıkarsa pes etme ve asla inancını yitirme, bir an bile şüpheye düşme eğer sağlam bir inanç geliştirirsen çok kısa zamanda ideal ilişki karşına çıkacaktır buna emin ol, birde rahat ol evet çok istersek olur ama bunu bir takıntı haline getirmemek gerekir sen niyetini edip olumlamalarına başladığın an aşkın sevginin sana geleceğine inanırsan şüphe duymazsın zaten umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler bol aşklı günler dilerim :))))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla