Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2011, 08:11 PM   #5 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Çekim yasasını nasıl kullanabilirim?..

Alıntı:
elisya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili house,
sana tamamen katılıyorum... çok faydalı şeyler söylemişsin..
bende çekim yasasını iş konusunda kullanmak istiyorum.. Ama sanırım bunu takıntı haline getirdim. Bu konuda senden tavsiyeler alabilirmiyim ?..
sevgiler..
Sevgili Elisya iş konusu benimde problemli olduğum bir nokta idi.Aslında yukarıda söylediğim çoğu şey iş içinde geçerli ama ben bi teknik uyguladım sende yap mutlaka.Önce sessiz sakin bir yerde oturdum ve hayal ettiğim iş ile ilgili ne kadar olumsuz duygum varsa yazdım en ince detaya kadar başlığınıda kocaman harflerle NEGATİF İNANÇLARIM yazdım sonra defalarca bu kağıdı okudum ve içimden tam tersi olumlularını düşündüm sonra balkona çıktım ve bu kağıdı yaktım negatif inançlarım kısmı yanarken özellikle yüksek sesle "Bu kağıdın yanması gibi benimde negatif inançlarım yanıp kül oluyor" dedim.Biliyorsun görsel materyaller bilinçaltını daha çabuk uyarıyor ve inanırmısın çok hafifledim.Çünkü ideal işimizi bizden tutan pek çok sebeb olabilir, yaş, kendini layık görmeme, ben şansızım, torpilim yok, herkes istediği işi yapamaz vs vs benim tam bir sayfa tuttu inanırmısın? Bunlardan kurtulduktan sonra elbet (eft de çok yayarlı oluyor tavsiye ederim) kendimi sevme olumlamalarımıda devam ettirdim. Çünkü sadece para kazanmak için değil kendimizi mutlu hissetmek içinde bir iş istiyorsak bu konuda kendimizi geliştirmeli ve kendimizi layık görmeli, aşalamamalıyız. Önce sen de bi kağıda eğitim durumunu, yeteneklerini,içinde bunca zaman kalıpda yapamadığın şeyleri,hatta hobilerini bile yaz biliyorsun çoğu başarılı insan hobilerini meslek haline getirmiştir. Tüm bunları yazdıktan sonra ortaya muhakkak dişe dokunur bir sonuç çıkacaktır, yani senin ideal işinsonra bunca zaman neden bu idealden uzak kaldığına dair iyce zihnini kurcala negatif inançların hemen kendini ele verecektir zaten.Sonra güçlü bir şekilde niyet et bunu birkez yapacaksın olumlamaları hergün ve inan şimdiden o işin sahibi gibi davran iş başvurularına önem ver ama dikkat tek bir ideal mesleğe yöneleceksen dağılma sadece "gerçekten" istediklerine başvur çünkü her yöne yönelirsen bu evrene şu mesajı yollar "yeterince istemiyor!"
Güçlü bir niyet örmeği, bunu derin nefesler alıp, Gerçekten Rabbine ya da evrene sen her ne diyorsan bu senin inancına kalmış, yolla gücü hiisset ve deki; "Ben .......(kendi adını söyle) şu andan itibaren ideallerime, yeteneklerime uygun dolgun bir maaş aldığım güzel bir mesleğe sahibim" burda meslek kısmını özelleştirebilirsin öğretmen,doktor, müdür vs vs gibi...
Bunu olumlama olarakda kullanabilirsin ama ayrıca olumlama olarak, "Ben ...... (ismin) ........daki mevkiye,işe,dükkana sahibim.İşimi severek yapıyorum, bolluk ve bereket benimledir.Benim ve genelin hayrına olan bu işte severek çalışıyorum.teşekkür eder.m" teşekkür işi hızlandırır emin ol ama iş bulacağından niyet ettiğin andan itibaren hiç şüüphe etme ettiğin an herşey başa döner.Son bir teknik daha var hergün fırsat buldukça bi kenara çekil ve şükrederek şunu söyle "Bu işe sahip olduğum için teşekkür ederim" bu iş kısmını gene başka bir şeyle doldurabilirsin teşekkür ederim tekniği denenmiş ve sonuç alınmıştır.umarım sana yardımcı olabildim sevgiler dilerim
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla