Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2011, 11:08 PM   #13 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: yeni forumumuzda nasıl resim eklenir dersleri :)

Alıntı:
eski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok benimki bir dua sitesi.. ya da dua sitesi adı altında başka bir site.. zira büyü? de var psikinezi çeşitleri de.. imla konusunda başka birine yazdıklarını görüp çok dikkatli yazdım neyseki ama soruma cevap alamamak beni çıldırttı.. hadi görmeseler neyse.. yeri burası değil diyip siliyorlar cevaplar azarlama şeklinde.. elimden geldiğince kibar bi şekilde sordum olmadı.. az önce modlardan birinin sayfasına mesaj bıraktım beni silin diye böyle de alınganım hehe =) astral seyahatle ilgili konu açmışlar bildiklerimi yazdım neymiş sadece soru yazılabilirmiş bildiklerimi yazacaksam konu açacakmışım?? ne anladım ben o işten.. kusuruma bakmayın sinirliyim biraz. kötülemek için yazmıyorum ben de öyle olsa sitenin ismini verirdim. dediğin gibi iyiki burası var. sahi ben sizi çok özledim :))

az önce farkettim kişisel gelişimden farklı bi site demişsin evet aynı yer olabilir :))
Sinirlenme eskicim bizim forumumuzda bizde birbirimize yeteriz evellallahbak nasıl resim ekleyeceğimizi bile anlatıyorlar napalım bizde hayatımdeğişti com'un kıymetini bileceğiz ama elbett insan farklı konularda da bilgi edinmek istiyor ama benim başıma bu birden çok forumda geldi napalım kısmet bende başka forum defterini sonsuza dek kapattım taaa ki daha hoşgörülü bir yer bulana kadar....herkese burada mutlu paylaşımlar dilerim
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla