Mutluyum!....
Hani bazen birisi olurya...Öyle biridirki,uzaktan izlersiniz sadece...Yazılarını,hayatını,yaşamını...Hiçbir amacınız yada isteğiniz yoktur...Sadece onun yaptıklarını takip etmek zevk verir insana...
Ve birgün o kişi çok yakınınıza gelir siz hiç farketmeden...Ve ilgisini çekersiniz...Oda sizi takip eder siz bilmeden...
Bu anlattıklarım bana oluyor bu aralar...
Biri var,yıllardır takip ederim...Yazılarını,albüm kritiklerini,yaşam tarzını,bloglarını...Ve geçen konuşmaya başladık...Ben onun bloğunu izlediklerim arasına koymuştum...Onun haberi yoktu,olmasınada gerek yoktu zaten...Bloğuma bakmış ve kendi bloğunu görmüş,çok mutlu olmuş...Bende öyle...Şimdi işe yarar linkler kısmında yer alıyorum:)
Bunu görmek beni çok sevindirdi...
Arkadaşlarım ne kullanıyosun,çimenmi içtin dediler:)
Yok ya sadece sevdiğim birine yakın hissettim kendimi dedim....
Öyle ama...
Buna aşk diyenler var...Aşk değil hayır,başka birşey...
Bir yandanda çok yakın olmaktan öylesine korkuyorumki...Yakın olunca ilişkilerin yozlaştığını görüyorum...Biraz yakın oldunmu hayalkırıklıkları başlıyor...Yada birden bire mesafeler giriyor görünmeyen...
Ben bunları bu insanda yaşamaktan korkuyorum...Onun gözümde olan yerini kaybetmesinden korkuyorum...
Onun içinde bir yandan çok uzak duruyorum...
Mutluyum...Bazen bir insanla aynı şarkıyı ayrı yerlerde neredeyse aynı zamanlarda söylüyor olmak çok garip...
Birbirimizin farklı dünyasına göz atarken tamamen habersiz,yakalanmak çok enteresan...