Ynt: nurhanza devam ediyor epeydir kabuğuma çekildim, dost görmek istediklerimle paylaşmak istedim, en yakın dostum kendim olduğunu gördüm, kimse beni benim kadar sevip kollayamaz, kendime iyilik etmek istiyorum, sınırı geçmesine izin verdiklerime kendimden vermelerim, kendimden verirken eksilmelerim, eksilirken kendimide sınırı geçenleride yıpratmaya sebep oluyormuş....
ben davet etmedim, sınırı açmadım, zaten sınırım yoktu, farkediyorum, büyüyorum, artık daha az kafama takıyorum, kimseyle zorum yok, beklentimde yok, ben yapacaklarımı gerekenleri yapayım, sahip olan olur, olmayanın canı sağolsun, dernek için yarın kongre yapılacak, hiç bir hazırlık yapmadım, ve bugün 5 kadın gelerek benim başkan olarak seçilmemi söylediler, başkanlıkta gözüm yok, iş yapılsın istiyorum, üretelim güzelleştirelim istiyorum, dernek kapanmasın, devam etsin, hayvanat bahçesi projemiz vardı, hep beraber darıcaya gidelim, çocuklarımız içinde çok iyi olur, ve kızımla tekrar görüşmeye başladık, lanet öss nasılda dengelerimizi bozdu, ama geçiyor, geçecek
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |