Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 11.GÜN:bugün uyandığımda o kaygılar,endişeler yoktu.(ama yine geç dalıp erken kalktım.ataraxım bitti onu almam lazım.)sevindim,gülümseyerek yataktan kalktım.hemen pencereyi açıp,mis gibi havayı derince içime çektim.bunu artık her sabah yapıyorum.minik bir mutluluk veriyor.bugün tembellik yapmadım.uyanır uyanmaz pc'yi açıyor,kahvaltıyı öğlenle yapıyor,tembellik ediyordum.kalktım,yüzümü yıkadıktan sonra aynada kendime gülümsedim.kahvaltıyı hazırladım,çayı demledim,yedik,sohbet ettik.hemen mutfağı toparlayıp bulaşıkları yıkadım.yatağımı topladım,pijamalarımı çıkarıp ev kıyafetlerimi giydim.10 kere nefes egzersizimi yaptım.masamı kurdum,kitap,defter,kalem,pc ve telefonumu masaya yerleştirdim.artık plana göre yaşayacağım.ilk olarak,çok değerli bir külliyatın ilk kitabının 1.kısmını okudum.sonra neti açıp,foruma girdim.masaüstümdeki 'DEĞİŞİM ATÖLYEM' klasörümü düzenledim.bunun içinde;dua terapi,özgüven,bilinç ve bilinçaltı,mutluluk,beyin dalgaları,olumlamalar,eft,nlp,nefes egzersizleri ve meditasyon,çekim yasası ve kuantum-matrix başlıkları altında açtıım klasörler var.içinde konularla ilgili word belgeleri,programlar var.forumda çok bahsedilen;matrixe hükmedin ve the secret kitaplarını da indirdim.bu değişim klasörümdekileri okuyup uygulamaya başladım.Rabbim(c.c) Şafi ismiyle en kısa zamanda hepimize şifa verir inşaallah.bu arada kalktığımdan beri telkinler açık.onları asla ihmal etmiyorum.en kısa günde 8 saat dinliyorum.şimdilik yaptıklarım bu kadar.gelişmeleri paylaşıcam ;) |