Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2011, 08:05 PM   #2 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Bu olumsuzluğu nasıl çektim?

4 gün önce neden moraliniz sıfırdı acaba? o güne geri dönmeli ve bunun sebebinide araştırmalısınız ayrıca oyunculuğumla ilgili kötü bir eleştiri yazmışsınız tiyatrocusunuz galiba bu sizin mesleğiniz eğer severek yaptığımız bir işle ilgili eleştiri aldığımızda bu denli moralimiz bozuluyor ise kendi kendinizdende memnu değilsiniz demekki bu dış dünyaya yansımış ve birileri sizi eleştirmiş 4 gün önceki sıkıntı ile bu sıkıntı birleşince negatif enerji yaymaya başlamışsınız istemedende olsa...O yüzden modunuz giderek düşmüş bunlar benim görüşlerim ama dediğim gibi 4 gün önce bu olaya start veren her ne ise onu bulup yok etmeye çalışın, oyunculuk konusundaki eleştiriye tekrar dönersek dediğim siz kendinizden emin olduktan ve yaptığınız iş içinize sindikten sonra kim ne demiş beğenmişmi beğenmemişmi hiç umrunuzda olmasın lütfen kimsenin sizi ve moralinizi aşağı çekmesine izin vermeyin bence hemen kendini sevme ve affetme olumlamalarına başlayın derim ayrıca meditasyonda yapabilir ve rahatlayabilirsiniz.Bu eleştiriler benimde başıma geldi ama genel anlamdaa ne olursa olsun ben kendime güvendiğim için takmadım ve bu beni daha da yükseltti size bunu tavsiye ederim unutmayınızki yukarıda yazmış olduğunuz tüm duyguları bizzat siz yaratıyorsunuz ezik çocuk gibi tiplemeleri sakın yakıştırmayın kendinize moralimiz bozukken hep kendimizi aşalama yetersiz görme eğilimine girer egomuz sakın bu oyuna gelmeyin aynanın karşısınsa geçip ne kadar yetenekli olduğunuzu tekrar edin kendinize gözlerinizi içine bakıp kendinizi sevme olumlamaları yapın ve sürekli mutluyum huzurluyum deyin bi süre sonra bu sizin gerçekliğiniz olacaktır.sevgiler
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla