Cevap: Bu olumsuzluğu nasıl çektim? "House" iyi ki varsın ve iyi ki yazmışsın. Çok doğru zincirleme olumsuzluğun içine düştüm. Tavsiyenle, uygulamalarımla, Allah'ın izniyle çıkıcam bu durumdan. Haftaya kalmaz inşallah mutlu cümlelerdeki olumlu enerjilerle yaşarım. Oyuncu değilim yok o kadar değil, eğitim alıyorum sadece. Şöyle söyleyeyim hayatımın kulluktan başka dünyalık amacını bulmak için bu kursa yazılmıştım. Çok şükür buldum amacımı. Kurs devam ediyor. Eleştiriyi alınca bi anda herkes çok iyi bir ben kötüyüm hissini aldım üstüme. Çünkü sadece bana olumsuz eleştiri yapılmıştı, Yapmam gereken olumluya çevirmek bunu biliyorum;ama bunu başaramazsam hayatımda hiç başarılı olamıcam gibi sinir bozucu bi vesveseye kapıldım. Orda da kalmadı sürükledim peşimden bunu eve de. Kendimi mi affedemiyorum nedir? Kendimle dün aynada "büyü artık" diye kavgacı bir konuşma yaptım. Beni desteklemen gerçekten yardımcı oldu bana. Geldi mi gelir ya üstüste, arkadaşlarıma da ulaşamadım sabahtan beni, paylaşamıyorum, ordan da bi sıkıntılı pay buldum kendime. Ne olmuşum ben böyle aaa yazarken bile "amaaaaan bu ne" dedittirdi bana. Yok yok böyle götürmem bunu. Cevaplar almam gerekiyodu. Çok memnun oldum yazına. Kocaman teşekkürler "house"
Şu huzursuz olduğum kişiyle ilgili durumu ortadan kaldırırsam çok daha huzurlu olucam. Ben düzelince o durum da düzelir mi acaba? |