Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
"House" iyi ki varsın ve iyi ki yazmışsın. Çok doğru zincirleme olumsuzluğun içine düştüm. Tavsiyenle, uygulamalarımla, Allah'ın izniyle çıkıcam bu durumdan. Haftaya kalmaz inşallah mutlu cümlelerdeki olumlu enerjilerle yaşarım. Oyuncu değilim yok o kadar değil, eğitim alıyorum sadece. Şöyle söyleyeyim hayatımın kulluktan başka dünyalık amacını bulmak için bu kursa yazılmıştım. Çok şükür buldum amacımı. Kurs devam ediyor. Eleştiriyi alınca bi anda herkes çok iyi bir ben kötüyüm hissini aldım üstüme. Çünkü sadece bana olumsuz eleştiri yapılmıştı, Yapmam gereken olumluya çevirmek bunu biliyorum;ama bunu başaramazsam hayatımda hiç başarılı olamıcam gibi sinir bozucu bi vesveseye kapıldım. Orda da kalmadı sürükledim peşimden bunu eve de. Kendimi mi affedemiyorum nedir? Kendimle dün aynada "büyü artık" diye kavgacı bir konuşma yaptım. Beni desteklemen gerçekten yardımcı oldu bana. Geldi mi gelir ya üstüste, arkadaşlarıma da ulaşamadım sabahtan beni, paylaşamıyorum, ordan da bi sıkıntılı pay buldum kendime. Ne olmuşum ben böyle aaa yazarken bile "amaaaaan bu ne" dedittirdi bana. Yok yok böyle götürmem bunu. Cevaplar almam gerekiyodu. Çok memnun oldum yazına. Kocaman teşekkürler "house"
Şu huzursuz olduğum kişiyle ilgili durumu ortadan kaldırırsam çok daha huzurlu olucam. Ben düzelince o durum da düzelir mi acaba? |
Öncelikle kursa devam etmene bayıldım ve amacımı buldum yazman mükemmel sen büyüyü yakalmışsın pek çoğumuz malesef daha hayat amacını bile belirlemiş değil tebrikler sana
huzursuzluk duyduğun kişiylede şu çalışmayı yapabilirsin gece yatmadan bir iki gün derin nefes al ve rahatla sonra onu karşında imgele ve 5 dakka kadar LÜTFEN BENİ AFFET, ÖZÜR DİLERİM, SENİ SEVİYORUM, TEŞEKKÜR EDERİM sözlerini tekrarla bu gerçekten işe yarayacaktır karşımızdaki insanların davranışları çok kez bizim aynamız olduklarındandır mesela birini eleştiririz bi kaç zaman sonra bir bakmışız bizde aynı şeyi yapıyoruz ya da biz kötü bir aura oluşturuyosak bu karşı tarafdan bize döner çünkü kötü düşünceler ve hisler hemen dış dünyada maddeleşir ve birileri aracılığı ile bize geri döner ya da bu durum sana bieşeyler anlatıyor olabilir bir uyarı ya da ders neiteliğinde ben böyle düşünüyorum ama herşeyin kökeni kendimizi birşeylere kayık görmememiz kendimiizi yeterince sevmememiz bunu bile yensen tam manasıyla kendini affedip sevsen herşey çözülür emin ol
buarada tekrar söylüyorum hayat amacını bulman ve bunun peşinden giderek kursa devam etmene bayıldım harikasın sen ya inşallah çok başarılı bir oyuncu olursun bizim sektörler aynı kim bilir belkide karşılaşırız bir projede?????
sevgiler dilerim sana