Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2011, 09:41 PM   #7 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Bu olumsuzluğu nasıl çektim?

Ho'oponoponoyu bugün denemiştim;ama ne yalan söyleyeyim o kişiyi imgelemek gelmedi içimden söylerken. Tüh yok yok yanlış anlaşılmaya mahal vermiiim, amacımı buldum dedim;ama oyunculuk değil, müzik hayat amacım. Müzikle ilgili herşey benim yaşam kaynağım gibi. Bunu anlamak için gittiğim kurslardan bir tanesiydi tiyatroda. Sevmedim de diyemem hani. Olabilir başka bir alternatif benim için.Başlayınca da sonunu getirmek istedim. Bu kursa başlamasaydım hala amacım bilinçaltımda saklanıyor olacaktı. Laf aramızda bu 4. amaç bulma kursum :) Bunu çok erken bulmuş değilim. Ünv. biteli 4 yıl oldu :) Ama ölmeden buldum ya oh! Çok güzel bir kalbin var. Cümlelerine çok teşekkür ederim.

Ayrıca 1 harften bişicik olmaz, anladım ben seni ;)
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla